Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt
Perjantai

Almijara & Competa

KAUNIS COMPETAN VUORISTOKYLÄ JA VIEHÄTTÄVÄ ALMIJARAN VIINITARHA

 

Tämän päivän kiertue alkaa sillä että seuraamme kaunista rantaviivaa, ohitamme Benalmadenan, Torremolinoksen ja Málagan, ennen kuin käännymme ja ajamme upean luonnonkauniin tien kautta kohti Axarquian vuoristomaisemaa. Kiipeämme noin 700 metrin korkeudelle merenpinnasta ja olemme Málagan ja Granadan välillä. Näköala on upea tien varrella olevine viiniviljelyksineen, karu maisema houkuttelee ihmisiä kaikkialta maailmasta kuuluisilla vaellusreiteillään, ja täältä löytyy myös Málagan maakunnan korkein huippu, joka sijaitsee 2068 metrin korkeudessa, nimeltään ”la Maroma”. Alue on erittäin kuuluisa viinintuotannostaan johtuen sen viljelyyn sopivasta täydellisestä ilmastosta.

Upea maisemareitti vie meidät Competan vuoristokylään , jossa sinulla on aikaa tutustua pieniin käsityökauppoihin ja istahtaa nauttimaan lasillinen paikallista viiniä sekä haluteessasi syödä maittava lounas. Vapaa-ajan jälkeen on aika jatkaa retkeä seuraavaaan mielenkiintoiseen kohteeseen.

Seuraava pysähdyksemme on perheomistuksessa olevalla Almijaran viinitilalla, joka aloitti toimintansa vuonna 1993, ja joka on tuottanut korkealaatuisia viinejä kaikkien näiden vuosien ajan, kunnioittaen perinteisen viinintuotannon säilyttämistä. Tämä viinitarha eroaa valtavasti muista läheisistä viinitarhoista, sillä he haluavat säilyttää viinien vanhan valmistustavan. Alue tunnetaan pääasiassa Moscatel-viinistä, joka on ollut vuosituhansia tärkein viinilajike Málagassa ja sen ympäristössä. Saamme opastetun kierroksen viinitarhassa sekä johdatuksen viinikulttuuriin, erityyppisten viinien tuotantoon ja tietysti saavat makunystyrämme elämyksen viinin maistelun muodossa. Saamme maistaa tilan kolmea erilaista viiniä ja sinulla on myös mahdollisuus ostaa näitä harvinaisia viinejä. Näitä viinejä myydään pääasiassa ravintoloissa ja pienissä kaupoissa Málagan alueella. Viininvalmistus on erittäin mielenkiintoista ja tulet todella ymmärtämään kuinka paljon työtä on jokaisen pisaran takana. Viinitila vierailun jälkeen on aika palata kotiin kaunista maisemareittiä pitkin.

 

Suosittelemme tätä retkeä kaikille jotka rakastavat upeita maisemia, hyvää viiniä ja hyvää ruokaa; rento retki upealla ilmapiirillä ja kauniit näköalat koko päivän. Muista käyttää mukavia kenkiä, jotta voit kävellä rauhallisesti viinitarhan läpi ja kylän mukulakivikaduilla, sekä ottaa mukaan lämmintä vaatetta, sillä sää voi muuttua nopeasti.

• Retkipäivä

Perjantai

•  Retken hinta

22€/aikuinen, 16€/lapsi (4-14v)

• Kotona noin klo

18.30-19.00

Tarjoamme maistelun tilan kolmesta eri viinistä!

* Pidämme maksimaaliset etäisyydet, tarjoamme käsigeeliä ja ja pinnat on desinfioitu. Suosittelemme kasvosuojan käyttöä.