Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt

Caminito del Rey

Tätä et voi jättää kokematta! Caminito del Rey – Kuninkaan polku on jokaisen luontoihmisen ja huikeista maisemista nauttivan ehdoton käyntikohde. Upea vaellusreitti kulkee vuoren seinään tehtyjä polkuja pitkin jopa 100m korkeudessa, rotkon pohjalla virtaavan Guadalhorce-joen yläpuolella. Reitin kokonaispituus on 8 kilometriä.

Retken sisältö
Retki vie sinut Andalusian suosituimpiin kuuluvaan vierailukohteeseen El Chorron vuoristoon Los Gaitanesin solaan. Bussimme kuljettaa meidät patikointipolun pohjoispäätyyn ja hakee patikointipolun lopusta, eteläpäädystä. Kävelyä kertyy yhteensä noin 8 kilometriä. Patikointipolku on osin lankutettua vuoren seinämää kulkevaa reittiä sisältäen portaita ja osin luontopolkua. Kävellä voit joko ryhmän mukana tai vapaasti ja kokoontua oppaan osoittamaan aikaan ja paikkaan reitin lopussa. Patikoinnin päätteeksi bussi kuljettaa suoraan takaisin rannikolle.

Retken kesto
Retki päivä alkaa klo 9.30 Woolbed esittelyllä ravintola Simply Scandinaviassa (Ravintola Kukko, Avenida de los Boliches 4, Fuengirola). Noin 7 tuntia. Arvioitu paluu rannikolle noin klo 16-18 välillä.

Retken hintaan sisältyy
– Kevyt lounas ja juoma Woolbed esittelyn aikana
– Kuljetukset
– Suomenkielinen opastus bussissa
– Caminito del Rey -sisäänpääsylippu

Lapsiperheet ja lastenrattaat
Caminito del Reylle ei pääse alle 8-vuotiaat. Perheen pienimmille suositellaan ottamaan mukaan henkilöllisyystodistus mahdollista ikätarkastusta varten.

Liikuntaesteiset ja pyörätuolilla liikkuvat
Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille. Polulle ei saa ottaa mukaan apuvälineitä eikä kävelysauvoja. Retkelle osallistuminen edellyttää peruskuntoa.

Ruokailu
Aamupäivällä tarjoillaan kevyt lounas & juoma Simply Scandinavian ravintolassa Woolbed esittelyn yhteydessä. Varaa retkelle mukaan vettä sekä eväitä. Retken ruokailut ovat omakustanteisia. Matkan varrella, ennen patikointia pysähdytään huoltoasemalla kahvitauolle. Patikointipolun lopussa on kioski sekä ravintola, josta voi halutessaan ostaa purtavaa.

Varustautuminen
Varaa retkelle mukaan vettä sekä eväät.
Patikkapolulla on oltava umpinaiset kengät. Varvassandaalit eivät ole sallittu.
Talvella vuoristossa on useita asteita viileämpää kuin rannikolla ja kesällä helteisempää. Talvella suositellaan pukeutumaan lämpimästi ja kesällä asianmukainen aurinkosuoja on tarpeen.

WC tauot
Busseissa ei ole WC:tä.  Ennen patikoinnin varsinaista sisäänkäyntiä on mahdollisuus käydä WC:ssä, jonka jälkeen seuraava mahdollisuus on noin 6 kilometrin päässä (vauhdista riippuen noin 2 tuntia kävelyä).

Muuta huomioitavaa
– Retki ei sovellu korkeanpaikankammoisille
– Retkellä on oltava kohtuullinen kunto – portaita on runsaasti
– Retkellä on säävaraus – voimakas tuuli ja sade saattavat vaikuttaa retken toteutumiseen
– Ylimääräiset esineet kuten kävelysauvat, selfietikut sekä sateenvarjot ovat kiellettyjä
– Tupakointi polun varrella on kielletty
– Kypärän käyttö on pakollinen (lainataan paikan päältä, maksuton)

Covid-19
-Espanjassa maskipakko sisätiloista poistui 20.4.2022 muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Retkillä maskia voi käyttää oman harkinnan mukaan.

Retkiehdot
Retken järjestäjä pidättää oikeudet retken sisällön sekä kohteiden vierailujärjestyksen muutoksiin sekä retken peruuntumiseen, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty tai sääolosuhteet eivät salli sen toteutumista. Peruutuksesta pyritään ilmoittamaan mahdollisimman aikaisin varauksen yhteydessä jätettyyn yhteystietoon.

Mikäli retki peruuntuu eikä korvaavaa retkeä löydy, palautetaan maksu kokonaisuudessaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti. Retken järjestäjä ei vastaa mahdollisista ylimääräisistä kuluista, jotka syntyvät asiakkaalle retken peruuntumisen vuoksi.

Retken vähimmäis osallistujamäärä on 10 henkilöä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu katsotaan tapauskohtaisesti.

Huomioithan, että varauksia otetaan vastaan edelliseen päivään klo 13 saakka, jonka jälkeen paikka on varmistettava puhelimitse.