Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt
Tiistai

Estepona & Benahavis

MAALAUKSELLINEN BENAHAVIS, KUKOISTAVA ESTEPONA JA ORKIDEAPUUTARHA

 

Matkan ensimmäinen kohde on viehättävä Benahavisin kylä, jonka historia on ollut erittäin värikäs. Tämä kylä, jolla on tärkeä ja mielenkiintoinen arabihistoria, perustettiin 800-luvulla ja koki useita taisteluita arabien ja kristittyjen välisessä sodassa.

Nykyään Benahavis on kuin todellinen andalusialainen unelma puhtailla kapeilla kujillaan, valkoisilla rakennuksillaan, fantastisen vehreällä maisemalla, joka ympäröi kylää, meren läheisyydellä, retkeilyreiteillä ja monilla hyvillä ravintoloilla.
Tämä tekee kylästä täydellisen yhdistelmän unohtumattoman loman viettoon, jopa monet ulkomaalaiset ovat päättäneet asettua Benahavisiin, joka on yksi Espanjan rikkaimmista asuinalueista.
Istu jollekin terasseista ja ota jotain virkistävää juotavaa tai käy pienissä kaupoissa.

Matkamme jatkuu kohti Esteponaa, joka on yksi espanjalaisten omista lomanviettosuosikeista, viehättävä ja idyllinen kaupunki, jossa on todellinen espanjalainen ilmapiiri ja jonka kauniit kukat pursuilevat parvekkeilta.

Jokaisella kujalla on oma värinsä ja kukkansa, ja on mukava nähdä kuinka hyvin hoidettuja ja värikkäitä ne ovat.
Hienot puistoalueet, kauniit aukiot vesipylväineen, monet pienet kahvilat ja laadukkaat ravintolat tekevät Esteponasta erityisen viehättävän vierailukohteen. Kävelemme lyhyen matkan läpi vanhankaupungin kapeiden kauniiden kujien, jotka johtavat kaupungin vanhimmalle aukiolle, Plaza de Floresille, yleiselle kohtaamispaikalle.
Valittavana on useita ravintoloita, sekä aukion että myös pitkän rantakadun varrella. Istu alas jos haluat nauttia hyvästä lounaasta, ehkä kruunata aterian isolla virkistävällä jäätelöllä yhdessä Esteponan monista kuuluisista jäätelökioskeista.

Tapaamme taas aukiolla josta lähdemme toiseen kohokohtaan, nimittäin suosittuun orkideapuutarhaan ”Orchid Garden”. Käytä mukavia kenkiä, jotta pääset hyvin kujien läpi puistoon rauhallisessa tahdissa.

Orkideapuutarha Esteponassa on paljon muutakin kuin vain kauniita kukkia. Voit nauttia visuaalisista nähtävyyksistä, kuten järvestä, 15 metriä korkeasta vesiputouksesta ja eksoottisesta bambumetsästä. Orkideapuutarhassa on noin 1500 erilaista orkidealajia ja yhteensä noin 5000 erilaista kasvia. Älä unohda kameraa, koska voi käydä niin, että loman värikkäimmät kuvat otetaan juuri täällä.

 

Lähde mukaamme tälle rentouttavalle retkelle, joka tuottaa iloa kaikille aisteillesi.

• Retkipäivä

Tiistai

• Lounas

Ravintola omavalintainen ja -kustanteinen

• Kotona noin klo

18.30-19.00

•  Retken hinta

22€/aikuinen, 16€/lapsi(4-14v)

Tarjoamme sisäänpääsymaksun upeaan Orchid Gardeniin!

* Pidämme maksimaaliset etäisyydet, tarjoamme käsigeeliä ja ja pinnat on desinfioitu. Suosittelemme kasvosuojan käyttöä.