Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt
15/10, 29/10, 19/11

MARBELLA, PUERTO BANUS JA OJEN

MARBELLA, VUODEN 2022 EUROOPAN PARAS VIERAILUKOHDE NRO 2!!

 

Marbella nousi virallisesti toiselle sijalle 2022 valittaessa Euroopan parasta matkakohdetta. Retken toinen helmi, Ojén, on myös saanut tunnustusta yhtenä maailman parhaista asuinpaikoista.

Malagan ja Gibraltarin salmen välillä sijaiteva Marbella on on tunnettu jetset piireistään, golf kentistä, upeista hotelleista ja hienoista ravintoloista. Pala kauneinta Marbellaa löytyy kuitenkin vanhasta kaupungista, jota vallitsevat kukka-asetelmien reunustamat kapeat kujat ja valkoiset, arabialaisvaikutteiset rakennukset. Vanhankaupungin sydän on Appelsiiniaukio, joka on peräisin vuodelta 1485.

Marbellan maailmankuulu huvipursisatama Puerto Banús tuo vuosittain alueelle 1,8 miljardia euroa. Maailman jetset ihastui satama-alueeseen sen ainutlaatuisen ja romanttisen välimeren tunnelman vuoksi. Vaatimaton arkkitehtuuri hurmaa yksinkertaisuudellaan kaiken luksuksen rinnalla.

Ojén on upea valkoinen kylä Sierra de las Nievesin kansallispuiston alueella, kymmenen kilometrin päässä Marbellasta. Reitti on yksi Aurinkorannikon kauneimmista, ja Ojén erottuu kalkinvalkoisena keskellä Välimeren vuoristomaisemaa. Kylän kapeat kujat ja suojaisalla aukiolla sijaitseva kirkko (entinen moskeija) muistuttavat Arabien valtakaudesta.

• Retkipäivä

15/10, 29/10, 19/11

•  Retken hinta

22€/aikuinen

• Kotona noin klo

18.30