Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt

MARBELLA, PUERTO BANUS JA OJEN

MARBELLA, VUODEN 2022 EUROOPAN PARAS VIERAILUKOHDE NRO 2!!

 

Marbella on noussut toiselle sijalle valittaessa vuoden 2022 parasta Euroopan matkakohdetta. Kunnianosoitus on arvostetulta matkailualan vaikuttajalta, European Best Destinationilta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kokemaan kaupungin kauneus. Retken toinen helmi, Ojen, on myös saanut tunnustusta yhtenä parhaimpana elinpaikkana maailmassa.

Malagan ja Gibraltarin salmen välillä sijaiteva Marbella on suosittu lomakohde, joka on tunnettu jetset-piireistään, golfkentistä, upeista hotelleista ja hienoista ravintoloista. Marbellan kaupunki ja sitä ympäröivä alue on säilyttänyt aidon tunnelman ja sen kauneus houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa.

Ensimmäinen pysähdyksemme on Marbellan kauniissa kaupungissa. Aamupäivän aikana voit tutustua Marbellan vanhaan kaupunkiin ja viettää hetken kuuluisalla Appelsiiniaukiolla. Paikallisilla on tapana istuskella aukion kahviloissa ja maistella suussasulavia munkkitankoja, churroja kuuman suklaajuoman tai kahvin kera samalla ihastellen vanhan kaupungin viehättävää arkkitehtuuria. Marbellan pikkuputiikeissa voi tehdä myös hyviä tuliaisostoksia.

Jatkamme matkaa Marbellan kuuluisaan huvivenesatamaan Puerto Banukseen, jossa sinulla on vapaata aikaa ihastella upeita huviveneitä, poiketa johonkin satama-alueen lukuisista kaupoista tai istahtaa lasilliselle katselemaan vilkasta kansainvälistä menoa. Puerto Banusta verrataan usein St.

Tropeziin, johon maailman seurapiirit kokoontuvat ja jonka romanttinen Välimerellinen arkkitehtuuri hurmaa kauneudellaan.

Kauniista Marbellasta jatkamme matkaa valkoiseen idylliseen vuoristokylään Ojeniin, joka sijaitsee

n. 350 m korkeudessa. Pieni kylä tunnetaan rauhallisesta ilmapiiristään, rentouttavasta elämästään ja paikallisten ystävällisyydestä. Andalusialaisempaa ei heti löydy! Aikaa jää istua kylän päätorilla ja nauttia sydämellisestä ilmapiiristä, jossa sekä paikalliset että vieraat ovat kuin ”suuri perhe”, ehkä siksi pieni kaupunki on päässyt 50 mukavimman paikan luetteloon maailmassa.

• Retkipäivä

Keskiviikko

•  Retken hinta

12€/aikuinen, 8€/lapsi (4-14v)

• Kotona noin klo

18.30

* Pidämme maksimaaliset etäisyydet, tarjoamme käsigeeliä ja ja pinnat on desinfioitu. Suosittelemme kasvosuojan käyttöä.