Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt

Nerja & Frigiliana

Nerja on vehreän luonnon ympäröimä idyllinen rantakaupunki Costa del Solin itäisimmässä nurkassa. Siellä on kuuluisa Balcón de Europa – Euroopan parveke, josta on upeat näköalat rannikon kirkkaimmille vesille.
Frigiliana on tunnettu pittoreskeista kujistaan. Pieni kylä on virallisesti kantanut Espanjan kauneimpien kylien nimitystä jo vuosia. Frigiliana on ainut paikka Espanjassa jossa valmistetaan sokeriruokohunajaa (miel de caña) ja sitä on mahdollisuus ostaa kylän herkkupuodeista.

Retken sisältö
Päivän aikana vietetään aikaa sekä Nerjassa että Frigilianassa. Retken aikana on vapaa-aikaa omatoimiseen tutustumineen, lounaaseen ja ostoksiin. Nerjassa on paljon kivoja pikku putiikkeja, taidegallerioita ja korukauppoja joista voi tehdä yllättäviä löytöjä.
Frigilianan pikku kujilla voi kuljeskella ihaillen vanhoja kauniita taloja, kukkaistutuksia ja hienoja maisemia.
Yhdessä nautimme lasillinen viiniä ja pikku tapaksen viihtyisässä bodegassa.

Retken kesto
Retkipäivä alkaa klo 9.30 Woolbed esittelyllä. Retkelle lähdetään esittelypaikasta noin kello 11.30. Retken kesto on noin 9 tuntia. Arvioitu paluu rannikolle noin klo 17-18 välillä.

Retken hintaan sisältyy
– Kevyt lounas leipä ja juoma Woolbed esittelyn yhteydessä
– Kuljetukset
– Suomenkielinen opastus
– Lasillinen viiniä ja tapas

Lapsiperheet ja lastenrattaat
Retki soveltuu koko perheelle. Muistathan ilmoittaa mahdollisista lastenrattaista etukäteen, sillä bussin koko ja tavaratila vaihtelee.

Liikuntaesteiset ja pyörätuolilla liikkuvat
Pyörätuolilla liikkuminen voi olla haasteellista koska Frigilianan kylä on mäkinen ja kadut ovat kapeat.
Liikuntarajoitteisen on kyettävä toimimaan retkellä omatoimisesti tai seuralaisensa avustaman eli muun muassa nousemaan jyrkkäportaisen retkibussin kyytiin. Muistathan varmistaa etukäteen mahdollisuudesta ottaa pyörätuoli mukaan, sillä bussin koko ja tavaratila vaihtelee.

Ruokailu
Aamupäivällä tarjoillaan lounasleipä ja juoma Woolbed tuote-esittelyn yhteydessä. Retken hintaan kuuluu lasi viiniä ja pieni tapas.

WC tauot
Busseissa ei ole WC:tä. Retken aikana on useita mahdollisuuksia käydä WC:ssä.

Covid-19
Espanjassa maskipakko sisätiloista poistui 20.4.2022 muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Retkillä maskia voi käyttää oman harkinnan mukaan.

Muuta huomioitavaa
Frigilianassa saattaa talvikuukausina olla hieman kylmempi kuin rannikolla ja kesällä lämpötilat ovat korkeammat kuin rannikolla.

Retkiehdot
Retken järjestäjä pidättää oikeudet retken sisällön sekä kohteiden vierailujärjestyksen muutoksiin sekä retken peruuntumiseen, mikäli vähimmäisosallistujamäärä ei täyty tai sääolosuhteet eivät salli sen toteutumista. Peruutuksesta pyritään ilmoittamaan mahdollisimman aikaisin varauksen yhteydessä jätettyyn yhteystietoon.

Mikäli retki peruuntuu eikä korvaavaa retkeä löydy, palautetaan maksu kokonaisuudessaan alkuperäisen maksutavan mukaisesti. Retken järjestäjä ei vastaa mahdollisista ylimääräisistä kuluista, jotka syntyvät asiakkaalle retken peruuntumisen vuoksi.

Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 24 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu katsotaan tapauskohtaisesti.

Osallistujien määrä eri hakupaikoista vaihtelee retkittäin ja siitä johtuen bussi saattaa saapua paikalle aikataulusta poiketen. Olethan kuitenkin valmiina retkilipussa osoitettuun aikaan muiden retkelle lähtijöiden aikataulun sujuvuuden takaamiseksi.
Huomioithan, että varauksia otetaan vastaan edelliseen päivään klo 13 saakka, jonka jälkeen paikka on varmistettava puhelimitse.

* Pidämme maksimaaliset etäisyydet, tarjoamme käsigeeliä ja ja pinnat on desinfioitu. Suosittelemme kasvosuojan käyttöä.