Our Tour list

No tours match your criteria

f
Image Alt
Perjantai

Ronda & Setenil de las bodegas

Ronda sijaitsee ainutlaatuisella paikalla sisämaan vuoristossa ja kuuluu Espanjan vanhimpiin kaupunkeihin. Aluetta ovat asuttaneet keltit, foinikialaiset, roomalaiset ja maurit, kaikkien niistä jättäen jälkensä sen historiaan. Kaupunki itsessään on levittäytynyt 100 metriä syvän, jyrkkäreunaisen rotkon molemmille puolille. El Puente Nuevo -silta yhdistää vanhan maurilaisen kaupunginosan ja uudemman  El Mercadillo -alueen toisiinsa.

Setenil de las Bodegas on ehkä ainutlaatuisin  Andalusian valkoisista kylistä, koska sen talot  on rakennettu kallionkielekkeiden alle. Joissakin taloissa on kalliokatto ja osa kylän kaduista kulkee kallionkielekkeiden alla. Kylän nimi on peräisin 1490-luvulta kun kristityt valloittivat alueen ja aloittivat viininviljelyn arabien oliivi- ja mantelilehtojen rinnalla.

Vuosisatojen ajan Setenil on tunnettu myös kukkuloilla kasvatettujen sikojen lihatuotteista ja erityisesti chorizo-makkarasta.  Kylän baarit ja ravintolat ovat alueen parhaita ja maukkaan lihan  lisäksi Seteniliin tullaan  maistelemaan  paikallisia leivonnaisia.

• Retkipäivä

Perjantai

• Lounas

Ravintola omavalintainen ja -kustanteinen

• Kotona noin klo

18.30-19.00

•  Retken hinta

28€/aikuinen